Profiel

MVIN is een vooraanstaand gekwalificeerd inspectiebedrijf met SCIOS-certificaat. Daardoor zijn wij een erkend bedrijf voor het uitvoeren van inspecties en onderhoud aan stookinstallaties en brandstof toevoerleidingen die keuringsplichtig zijn conform het activiteitenbesluit. Met ruim 25 jaar ervaring in de verwarmingsbranche bieden wij de zekerheid dat de inspectie en het onderhoud op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau worden uitgevoerd.

MVIN combineert een grote zorgvuldigheid bij de uitvoering van de inspectie met een snelle uitwerking van de rapportage.  Daarnaast bent u bij MVIN verzekerd van een onafhankelijk en deskundig advies. Oprichter Alfred Nobel is sinds 1982 werkzaam in de verwarmingsbranche, waarvan 18 jaar bij ketelproducent Remeha.

MVIN werkt zowel in opdracht van installatiebedrijven als direct voor de eigenaar of beheerder van de installaties en is actief in het hele land. Dankzij het VCA-VOL certificaat kan MVIN probleemloos worden ingehuurd door bedrijven die VCA** gecertificeerd zijn.